Tilausajo Pitkänen Yhteystiedot

Ota yhteyttä

Olemme vuodesta 1987 toimineet pääkaupunkiseudulla taksi- ja tilausajossa ja laajentaneet toimintaamme 2018 omalla 20-paikkaisella VIP-bussilla sekä yhteistyökumppanimme 55-paikkaisella bussilla. Olemme kaluston suhteen kokonaisvaltainen yritys, joka tarjoaa kuljetuspalvelua loistavalla ja monipuolisella kalustolla.

Meiltä voit tilata esimerkiksi edustusajoon mustan sedan Mercedes-Benz-auton tai lentokenttäkyytiä varten farmarimallisen Mercedes-Benzin tai Volvon. Niin ikään minibussikuljetukset ja isompien ryhmien linja-automatkat, kuten myös ja perinteiset taksikyydit henkilöautoin sekä tilataksein järjestyvät kokenein käsin. Sovituista aikatauluista ja matkustuksen mukavuudesta pidetään aina kiinni, oli kyseessä millainen kuljetustilaus tahansa.

Olemme luotettava kumppani niin yksityisille henkilöille kuin yrityksillekin. Ota yhteyttä, kun tarvitset hyvää
kuljetuspalvelua hyvällä kalustolla.

Tutustu Palveluihin

Toteutamme laadukkaasti ja vuosien ammattitaidolla lähitaksipalvelut, juhlakuljetukset, minibussi- ja linja-autokyydit sekä erikoisemmat vuokra-autotarpeet. Lisäksi voit tilata meiltä pisarasuojallisen auton sekä paketti- ja tavarakuljetuksen ja myös muuttopalvelun.