Tilausajo Pitkänen Bussi RTT-479 Linja-autokuljetukset

Linja-autokuljetukset

Linja-autokuljetukset – Tilausajo Pitkänen

Bussikuljetukset takaavat, että kaikki pääsevät perille yhtä aikaa. Isompi porukka tien päällä, mutta sopiva auto uupuu? Ei hätää! Meiltä löytyy sekä 20-paikkainen että yhteistyökumppanimme kautta myös 55-paikkainen Mercedes-Benz-bussi, jotka kuljettavat koko seurueen laadukkaasti perille ja takaisin. Tiedustele numerosta 0100 2000 ja tilaa linja-auto ryhmällesi tai minibussikuljetus hieman pienemmälle seurueelle.

Tilausajot Helsinki Espoo Vantaa alueella

Tilausajot Helsinki Espoo Vantaa alueella tarjoaa Tilausajo Pitkänen. Tutustu Pitkäsen laadukkaaseen kalustoon ja tarvittaessa kysy lisää numerosta 0100 2000. Kun suunnittelet matkaa tai retkeä, voit hankkia isommalle tai pienemmälle ryhmälle tilausajon Helsinki Espoo Vantaa alueelta. Muista tehdä tilaus riittävän ajoissa, että saat varmistettua matkan onnistumisen. Tilausajo Pitkänen auttaa sinua matkan onnistumisessa. Ota yhteyttä meihin jo tänään, niin suunnitellaan sinulle onnistunut retki.

Linkit

Tilausajo Pitkänen Yhteystiedot

Tarvitsetko taksia, pikkubussia tai bussia? Ota yhteyttä, niin katsotaan yhdessä sinulle sopiva henkilökuljetus ratkaisu.