Kaikki Ajoneuvot

Tilausajo Pitkänen

Ajoneuvot

Kaikki ajoneuvot eli laaja kalustomme on suunniteltu vastaamaan juuri sinun tarpeitasi. Mercedes Benz kalustomme huolletaan ja pidetään aina huippukunnossa jokaista kuljetusta varten. Nykyaikaiset automme takaavat ensiluokkaisen matkustusnautinnon 1-55 henkilölle. Tee bussin, pikkubussin tai taksin ennakkotilaus.

Bussi RTT-479

Bussi Mercedes-Benz valkoinen
Matkustajamäärä: 19

Bussi JKC-945

Bussi Mercedes-Benz musta
Matkustajamäärä: 16

Pikkubussi RTX-802

Pikkubussi Mercedes-Benz musta
Matkustajamäärä: 7

Taksi BVV-168

Henkilöauto Mercedes-Benz musta
Matkustajamäärä: 4

Taksi SZC-267

Henkilöauto Mercedes-Benz musta
Matkustajamäärä: 4

Taksi BUS-747

Henkilöauto Mercedes-Benz hopea
Matkustajamäärä: 4

Ennakkotilaa Kuljetus

Kuljetus juuri oikeaan aikaan! Tilaa taksi ennakkoon ja varmista, että tiukoissakin aikatauluissa voit valmistella lähtöäsi rauhassa. Kanssamme voit luottaa kuljettajan saapuvan paikalle hyvissä ajoin sovittuna päivänä ja aikana. Tee ennakkotilaus tästä esimerkiksi päivälle, kun edessä on lentomatka tai tärkeä tilaisuus, josta ei sovi myöhästyä. Vahvistamme tilauksesi enintään 12h kuluessa. Vahvistuksesta saat sähköpostin sekä viestin matkapuhelimeesi.

Tutustu Palveluihin

Toteutamme laadukkaasti ja vuosien ammattitaidolla lähitaksipalvelut, juhlakuljetukset, minibussi- ja linja-autokyydit sekä erikoisemmat vuokra-autotarpeet. Lisäksi voit tilata meiltä pisarasuojallisen auton sekä paketti- ja tavarakuljetuksen ja myös muuttopalvelun.